در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا همسر مرد بازنشسته که فوت شده بیمه عمر تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
سئوال شما کمی ابهام دارد
پس باید چند پیش فرض در نظر گرفت
1- همسر شما در دوران اشتغال، از طرف صاحبکار تحت پوشش بیمه عمر بوده است.
جواب: معمولا پاره از ادارات و سازمان برای کارکنان خود بیمه عمر تهیه می کنند اما این بیمه عمر، بیمه عمر به شرط فوت در طول خدمت می باشد. یعنی این افراد تا زمانی که در شغل مربوطه مشغول می باشند اگر خدایی نکرده فوت نمایند مبلغی به عنوان قرامت فوت به خانواده ایشان پرداخت می گزدد. پس بعد لز بازنشستگی دیگر این بیمه شامل فرد یا خانواده وی نمی گردد مگر اینکه از محل حقوق بازنشستگی این بیمه برای ایشان ادامه یابد
2_ فرض بعدی این است که همسر یک فرد بازنشسته که فوت کرده است بخواهد برای خود بیمه عمر تهیه کند
جواب: هر کس می تواند بدون در نظر داشتن شرایط خانوادگي خود را بیمه عمر نماید به شرط برخورداری از سلامت و شرایط سني که این امر در هنگام مشاوره به فرد کاملا توضيح داده خواهد شد