در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
قصد خرید دو بیمه نامه از دو شرکت مختلف  با سرمایه فوت عادی سال اول 30ملیون تومان و نرخ رشد 10در رو دارم،و سرمایه حادثه120 ملیون و نرخ رشد حق بیمه 10درصد رو دارم،

اگر بر فرض در سال 15حادثه منجر به فوت برای اینجانب اتفاق بیافتد آیا هر کدام از بیمه ها مستقلا تعهدات اعلامی در جدول ارائه شده به اینجانب را انجام میدهند یا تابع قوانین خاصی است لطفا توضیح کامل دهید،با سپاس و تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر .

در ابتدا شما فرم پرسش نامه رو پر میکنین ،حق بیمه رو واریز میکنین و اولین بیمه نامه رو خریداری می نمایید.

سپس برای خرید بیمه نامه دوم،در فرم پرسش نامه شرکت بیمه دوم،نام شرکت بیمه اول ،سرمایه فوت و مواردی رو که درباره اطلاعات بیمه نامه اول ازتون میخوان ثبت و اعلام می کنین.

مدیر اشخاص شرکت بیمه دوم،بستگی به سیاست ها،پوشش ها و مواردی که در بیمه نامه اول تون وجود داره،میتونه درباره خرید بیمه نامه دوم شما نظر بده که با توجه به پوششهای بیمه اول،چه مواردی رو بهتون پوشش بدن.

پیشنهاد بنده اینه که با توجه به این دیدگاه،بیمه اول تون رو با شرکت بیمه ای قرارداد ببندین که بهترین و بیشترین پوشش های بیمه ای رو به شما ارایه میده،که در این زمینه بیمه اول تون میتونه بیمه پاسارگاد باشه.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره و اطلاعات رایگان بیشتر میتونین همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ تماسی با بنده داشته باشید.