در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
باسلام

طلب مرخصی کارگری که سال گذشته ترک کار کرده و از ما مرخصی طلب دارد برای محاسبه آن باتوجه به اینکه از سال گذشته ترک کار کرده و امسال قراردادی ندارد بایستی به قیمت امسال محاسبه بشه یا قیمت پارسال؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

مبنای محاسبه ذخیره مرخصی بر مبنای حق السعی تمام دریافتیهای کارگر در ساعت عادی کار در اخرین تاریخ خاتمه همکاری می باشد