در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام ، 2سال مشغول به کارم و قرارداد کاری منعقد نشده ، 40روز مرخصی تسویه نشده و استفاده نشده دارم ، میخوام با کارفرما تسویه حساب کنم ، آیا میتونم کل40روز مانده مرخصیم رومبلغ  دریافت کنم یا فقط 18روز قابل دریافت هست؟باتوجه به اینکه قرار داد کار هم با من نبستند.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی صورت پذیرد،  مطابق ماده ۶۶ قانون کار حداکثر ۹ روز درسال امکان ذخیره مرخصی وجود دارد