در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام

 با توجه به راهنمایی قبلی شما مبنی بر بدون مبلغ بودن تسویه حساب پایان سال باعث بی اعتبارشدن نشه دوبار از جمله همین امروز مامور رسیدگی با دیدن تسویه حساب فقط به امضائ من توجه کرد و تقاضای سنوات 6 سال و بقیه موارد رد شد.

بنظرشما الان چکارکنم ؟ درضمن من خودم ترک کارکردم چون با زنم رابطه برقرارکرده بودن و از این بابت هم عصبانیتم چندبرابرشده وهیچ طور نمیتونم از این قضیه بگذرم. درضمن با اینکه گفتنش فایده نداره ولی همینا باعث شدن تا دوباره  محل کار جدیدمو رها کنم که دیگه به گدایی افتادم.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)

در صورت نیاز میتونید درخواست کارشناسی خط برای احراز سفید امضا بودن برگه تسویه بدید. البته باید خوتون مبلغشو واریز کنید. بهتره قبلش از تأیید ادعای خودتون اطمینان داشته باشید.