در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)

سلام

هیچ جعل و دستکاری صورت نگرفته منظورم اینه که فرم دارای شرح کامله فقط هیچ مبلغی قید نشده اصلا جایی برای مبلغ درنظرگرفته نشده تقریبا باین مضمون

 اینجانب محمد ندافیان تمام حق و حقوق خود را اعم از سنوات ومرخصی و بن و....تماما دریافت و حق هرگونه طرح شکایت درمراجع ذیصلاح را از خود سلب مینمایم و دراخرامضا و اثرانگشت

بااین ترتیب و با همین جملات ادعای من مبنی بر طلب سنوات ومرخصی و بن و...رد شد و هیچ سوالی نه از من و نه از کارفرما در رابطه نشد و حتی مامور رسیدگی در جواب من گفت چرا امضا کردی حالا لطفا یه پاسخ کاملتری مرقوم بفرمایید
 درضمن چنانچه خودتون قادر به نتیجه گیری مثبت هستید درصورتی که دستمزد خودتان را بعد از حصول نتیجه دریافت کنید وکالت پرونده را بپذیرید
 ممنون
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)

فرم تسویه حساب باید دارای مبلغ باشد و در صورتی که مبلغی قید نشود از سوی مراجع رد خواهد شد.

اگر در مرحله هیئت تشخیص هستید امکان اعتراض به رأی وجود دارد.