در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

بنده توسط یک آگهی در یک مرکز مغز و اعصاب به مدت ۲ ماه مشغول به کار هستم که در آگهی قرداد و بیمه لحاظ شده بود. بعد از ۲ ماه به من گفتن قرارداد و بیمه بعد از ۳ ماه جاری میشه (حقوق ۲ ماه وزارت کار رو دادن). من بنا به دلایل شخصی و عدم تمایل دیگه نمیخوام در این مرکز کار کنم. اما همون روز اول تمام مدارک شناسایی اعم از شناسنامه، کارت ملی، مدرک لیسانس و ارشد من رو به همراه ۱۰۰ میلیون سفته گرفتن و در ازای اون هیچ رسیدی هم بهم ندادن.

و الان با رفتن من مخالفت میکنن با توجه به این شرایط و بدون قرارداد آیا میتونن من رو مجاب به ماندن کنن؟

آیا من میتونم با اعلام ترک کار دیگه نیام و مدارک و سفته هام رو بخوام؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به عدم انعقاد قرارداد با کارفرما شما میتوانید استعفای خود را به کارفرما ارائه دهید و پس از یک ماه ترک کار کنید.