در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من نزدیک 2 هفته در یک شرکت شروع به کار کرده ام و به گفته خودشان به صورت ازمایشی اگر خوشم امد  بمانم قرادادی با بنده بسته نشده و از من مبلغ 30 تومن سفته گرفتن و هیچ رسیدی به من ندادن بعد 2 هفته گفتم نمیخوام بمونم و هیچ حقوقی و بیمه ای هم نگرفتم و هیچ چیزی تحویل من داده نشده است  و کارفرما با تهدید کردن من که سفته هارا به اجرا میگذارم و موافقت با ترک کار من نکردن  من ترک کار کردم چگونه میتوانم سفته های خودم رو بگیرم ؟ ایا میتواند سفته ها را به اجرا بگذارد ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،باستناد ماده ۱۱ قانون کار در مدت دوره ازمایشی هریک از طرفین می توانند قرار ازمایشی را یکجانبه فسخ نمایند چنانچه کارگر قرار را فسخ نماید مستحق حقوق ایام کارکر د خود می باشد ونیز در صورت عدم تحویل سفته کارگر می تواند از طریق دفتر خدمات مراجع قضایی درخواست استرداد سفته خود را بنماید.با تشکر قربانی