در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

یکی از مشاوران قانون کار این توضیح رو دادن که : " لازم به ذکر است که مرخصی قانونی نه روزه کارگران قابل ذخیره شدن میباشد . و این موضوع در خصوص پرسنل تمدید قرارداد شده و کارکنان دائمی مجموعه اجرا میگردد .

و در صورتی که قرارداد کار و اشتغال پرسنل کمتر از یکسال باشد کلیه ایام مرخصی استفاده نشده پرداخت میگردد ."

یعنی اگر شخصی قرارداد کمتر از یکسال و یا یک سال تمام داشته باشد  چه برای سال دوم تمدید شود یا نشود
 مرخصی همان 9 روز ذخیره میشود یا کل روز های استفاده نشده پرداخت میشود؟
به استناد کدام ماده قانون؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام در صورتیکه اشتغال فرد به یکسال نرسد کلیه مدت مرخصی استحقاقی برابر ماده ۶۴ قانون کار قابل محاسبه و پرداخت می باشد ولی چنانچه سابقه کار بیش از یکسال در کارگاه باشد باستناد ماده ۶۶ فقط ۹ روز محاسبه می گردد.