در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

میخواستم بپرسم در یک شرکت کارفرما بعنوان مدیر عامل در لیست ارسالی بیمه فقط پایه حقوق اداره کار برای ایشان منظور میشود

آیا در لیست ارسالی حقوق به دارایی هم باید بر اساس همین پایه حقوق باشد یا بن کارگری و حق مسکن هم لحاظ شود

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
با توجه به اینکه مدیر عامل خود کارفرما محسوب می شود و از طرف دیگر مطابق چندین دادنامه ی دیوان ، مدیر عامل فاقد رابطه ی کارگری و کارفرمایی با شرکت می باشد لذا مشمول قانون کار نیست .

مزایای انگیزشی رفاهی مانند حق مسکن یا کمک هزینه ی اقلام مصرفی خانوار شامل کارگران مشمول قانون کار می باشد . لذا این مبالغ به مدیر عامل تعلق نمی گیرد و قاعدتاً در لیست بیمه نیز ارسال نمی شود .

یکی از اسناد هزینه ای حقوق قابل قبول برای دارایی لیست بیمه ی ارسالی می باشد . از آنجایی که مدیر عامل مشمول دریافت مزایای انگیزشی نمی باشد و در لیست بیمه هم ارسال نمی شود ، لذا در لیست حقوق اعلامی به دارایی نیز نباید منظور شود .

توضیح اینکه مدیر عامل مشمول بیمه ی بیکاری نیز نمی شود و 3% حق بیمه بیکاری نیز نباید برای ایشان پرداخت گردد .