در لیست بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام نرم افزار لیست بیمه رو برای سیستم عامل مک می خواستم از کجا باید دانلود کنم

آیا اصلا برای این سیستم عامل نرم افزار لیست بیمه وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

تنها نرم افزار پرداخت لیست بیمه همان نسخه2.7 می باشد که در محیط ویندوز 7 و پایین تر اجرا می شود و از لینک زیر قابل دانلود است.

و متاسفانه جهت سایر سیستم های عامل هنوز فکری نشده است، اما راه حل های مختلفی  مانند استفاده از برنامه Crossover و یا Virtual Machines که نرم افزارهای بسیار کاربردی جهت اجرای نرم افزار های ویندوز در مک می باشندرا  پیشنهاد نمود.