در لیست بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

با تشکر از پاسخی که آقای مهدی نژاد ذکر کردند که در حال حاضر نرم افزار لیست بیمه برای ورژن های جدید ویندوز مثل ویندوز 10 وجود ندارد و برای ورژن های قدیمی ویندوز هست، الان که من ورژن ویندوز ام 10 هست باید چی کار کنم و به چه نحوی می تونم لیست بیمه رو ارسال کنم

ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

توجه داشته باشید می توانید به صورت آنلاین و اینترنتی  و بدون نیاز به نصب نرم افزار لیست بیمه، لیست بیمه را تهیه و ارسال نمایید  برای تهیه و ارسال لیست بیمه از سال 1400 می توانید بدون استفاده از هیچ نرم افزاری و صرفا از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی این کار را انجام دهید.

برای این منظور ابتدا از طریق لینک زیر وارد سامانه شوید:

 سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی

بعد از ورود به سامانه از طریق منوی کارفرمایان روی گزینه "ارسال لیست حق بیمه" کلیک کنید.

لیست بیمه تامین اجتماعی

سپس در صفحه باز شده روی ایجاد لیست حق بیمه جدید آنلاین کلیک کنید:

تهیه لیست بیمه تامین اجتماعی

با باز کردن لیست کشویی مطابق تصویر زیر کارگاه را انتخاب کنید و روی ثبت لیست بیمه کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

سپس برای ثبت اطلاعات روی بیمه شده جدید کلیک کنید:

لیست بیمه تامین اجتماعی

در صفحه جدید بعد از تکمیل فیلد مشخصات بیمه شده و فیلد کارکرد بر روی ثبت بیمه شده جدید کلیک نمایید:

لیست بیمه تامین اجتماعی