در لیست بیمه توسط (380 امتیاز)
با سلام

روش تهیه و ارسال لیست بیمه به صورت آنلاین و اینترنتی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

برای تهیه و ارسال لیست بیمه از سال 1400 می توانید بدون استفاده از هیچ نرم افزاری و صرفا از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی این کار را انجام دهید.

برای این منظور به سایت سازمان تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir مراجعه پس از ورود وارد بخش کارفرمایان گزینه "لیست حق بیمه" >> "ارسال لیست حق بیمه" را انتخاب نمایید و سپس گزینه "ایجاد لیست بیمه بصورت آنلاین" کلیک نمایید و پس از ثبت اطلاعات خواسته شده می توانید لیست بیمه خود را تهیه و ارسال نمایید.