در لیست بیمه توسط
با سلام

آیا شرکت میتواند در ماههای مختلف سال حقوق پایه متفاوتی ( حداقل اداره کار رعایت شده است) در لیست بیمه برای پرسنل رد کند ؟

مثلا در بهمن ماه 94 حقوق پایه پرسنل به دلیل پاداش روزانه 50.000 تومان بوده است . در فروردین ماه 95 حقوق پایه ایشان به هر دلیل در لیست بیمه 35.000 تومان درج شده است و به همین میزان حقوق دریافت نموده اند .

با توجه به اینکه افزایش 14 درصدی حقوق اداره کار برای پرسنل لحاظ شده است آیا این کاهش در حقوق مبنای ماههای مختلف تخلف محسوب شده و دچار جریمه میشود ؟

با تشکر

09173317941 - جمالی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در پرداخت حق بیمه بایستی حق بیمه کمتر از حداقل اداره کار نباشد اما چنانچه در یک ماه بالاتر ودر ماه بعد پایین تر باشد مشکلی نیست اما حتما سطر دوم که گفتم کمتر نباشه