در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. ماده 77 قانون تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ماده 77 قانون تامین اجتماعی بشرح زیر می باشد :

ماده 77 . میزان مستمرى بازنشستگى عبارت است از یک سی ام متوسط مزد یا
حقوق بیمه شده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه، مشروط بر آنکه از سی وپنج
سی ام (35/30 ) متوسط مزد یا حقوق تجاوز ننماید.
تبصره. متوسط مزد یا حقوق براى محاسبه مستمرى بازنشستگى عبارت است از
مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که براساس آن حق بیمه پرداخت گردیده ظرف
آخرین دو سال پرداخت حق بیمه تقسیم بر بیست و چهار

* این ماده حسب قانون اصلاح مواد 72 و 77 و تبصره ماده 76 قانون تأمین اجتماعى مصوب
میزان مستمرى بازنشستگى عبارت » : 1371/12/16 تغییر کرده است. متن قدیم آن عبارت بود از
استاز یکس یوپنجم متوسط مزد یا حقوق بیمه شدهضرب در سنواتپرداختحقبیمه مشروط
نیز نک: بندبماده 39 قانون برنامه سوم ،« بر آنکه از صددرصد متوسطمزد یا حقوق تجاوز ننماید
1383 .و ماده 31 قانون برنامه پنجم /6/ توسعه/بند (ح) ماده 96 قانون برنامه چهارم توسعه مصوب 83/06/11
توسعه مصوب سال 1389