در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. ماده 43 قانون تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

ماده 43 قانون تامین اجتماعی بشرح زیر می باشد :

ماده 43 . هیئت هاى بدوى تشخیص مطالبات سازمان از افراد زیر تشکیل مى گردند:
1. نماینده وزارت رفاه و تأمین اجتماعى که ریاست هیئت را به عهده خواهد داشت.
2. یک نفر به عنوان نماینده کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانى و صنایع و معادن ایران
در مورد بازرگانان و صاحبان صنایع یا یک نفر نماینده صنف مربوط به معرفى
شوراى مرکزى اصناف 4 در مورد افراد صنفى و صاحبان حرف و مشاغل آزاد.
3. یک نفر به انتخاب شوراى عالى تأمین اجتماعى.
4. نماینده کارگران، در مورد کارگران مشمول قانون تأمین اجتماعى حسب مورد به
انتخاب کانون عالى شوراهاى اسلامى کار، کانون عالى انجمن هاى صنفى کارگران و
یا جمع نمایندگان کارگران در صورت تشکیل و در غیر این صورت به انتخاب وزیر
کار و امور اجتماعى.
آراء هیئت هاى بدوى در صورتى که مبلغ مورد مطالبه سازمان اعم از اصل حق بیمه و

خسارات یک میلیون و پانصد هزار ریال یا کمتر باشد و یا اینکه در موعد مقرر مورد
اعتراض واقع نشود قطعى و لازم الاجرا خواهد بود. در صورتى که مبلغ مورد مطالبه بیش
از یک میلیون و پانصد هزار ریال باشد کارفرما و سازمان ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ
واقعى یا قانونى رأى هیئت بدوى حق تقاضاى تجدیدنظر خواهند داشت.