در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 43 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۴۳ قانون تامین اجتماعی

هیات‌ های بدوی تشخیص مطالبات سازمان از افراد زیر تشکیل می‌گردند.

نماینده وزارت رفاه اجتماعی که ریاست هیات را به عهده‌ خواهد داشت.

یک نفر به عنوان نماینده کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانی‌و صنایع و معادن ایران در مورد بازرگانان و صاحبان صنایع یا یک نفر نماینده صنف مربوط به معرفی اتاق اصناف در مورد افراد صنفی و صاحبان حرف و مشاغل آزاد.

یک نفر به انتخاب شورای عالی تامین اجتماعی.

نماینده کارگران در مورد کارگران مشمول قانون تامین اجتماعی‌به انتخاب وزیر رفاه اجتماعی.

آراء هیات‌ های بدوی در صورتی که مبلغ مورد مطالبه سازمان‌بابت اصل حق‌بیمه یک میلیون و پانصد هزار ریال یا کمتر باشدو یا این که در موعد مقرر مورد اعتراض واقع نشود قطعی و لازم‌الاجراخواهد بود.

 در صورتی که مبلغ مورد مطالبه بیش از یک میلیون‌و پانصد هزار ریال باشد کارفرما و سازمان ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ واقعی یا قانونی رای هیات بدوی حق تقاضای تجدید نظر خواهند داشت.

اصلاحیه قانون تامین اجتماعی