در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 118 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۱۱۸ قانون تامین اجتماعی

از تاریخ اجرای این قانون قانون بیمه‌ های اجتماعی مصوب ۱۳۳۹ و اصلاحیه‌ های آن و قانون افزایش مستمری های‌بعضی از مستمری‌ بگیران مشمول قانون بیمه‌ های اجتماعی ، قانون‌تامین آموزش فرزندان کارگر و سایر قوانینی که با این قانون‌مغایرت دارد ملغی است.

  • تبصره ۱ کلیه تعهدات مالی و اموال و دارائی صندوق تامین‌آموزش فرزندان کارگر به سازمان منتقل می‌شود.
  • تبصره ۲ کارکنان صندوق تامین آموزش فرزندان کارگر به سازمان‌منتقل و تابع مقررات و نظامات استخدامی سازمان خواهند بود.
  • تبصره ۳ آئین‌نامه‌ های اجرائی قانون سابق بیمه‌ های اجتماعی‌ که با این قانون مغایرت نداشته باشد تا زمان تنظیم و تصویب‌آئین‌ نامه‌ های اجرائی این قانون قابل اجراء است.

جدیدترین قانون بیمه تامین اجتماعی