در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 116 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۱۱۶ قانون تامین اجتماعی

سوابق پرداخت حق بیمه افراد بیمه شده از نظر تعهدات مذکور در ماده یک این قانون نزد شرکت سهامی بیمه‌ایران ، بنگاه رفاه اجتماعی صندوق تعاون و بیمه کارگران‌ و سازمان بیمه‌ های اجتماعی کارگران و سازمان بیمه‌ های اجتماعی‌و همچنین افرادی که بیمه اختیاری بوده‌اند برای استفاده‌از مزایای مذکور در این قانون جزء سابقه آنان محسوب خواهدشد مشروط بر اینکه

کارگاه یا موسسه‌ای که بیمه شده در آن به کار اشتغال‌داشته است کارگران و کارمندان خود را نزد یکی از مؤسسات مذکور بیمه نموده باشد و اشتغال بیمه‌ شده نیز در آن کارگاه‌یا موسسه مسلم باشد.

کمک مورد تقاضا در قانونی که حق بیمه به موجب آن پرداخت گردیده پیش‌بینی شده باشد.

جدیدترین قانون بیمه تامین اجتماعی