در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. ماده 89 قانون تامين اجتماعي چیست ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام موضوع این ماده مربوط به استفاده مستمری بگیران تامین اجتماعی و افراد تحت تکلف آنان از خدمات درمانی سازمان بیمه تامین اجتماعی می باشد

ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی

افرادی که به موجب قوانین سابق بیمه‌ های اجتماعی‌یا به موجب این قانون بازنشسته و یا از کارافتاده شده یامی‌شوند و افراد بلافصل خانواده آنها همچنین افرادی که مستمری‌بازماندگان دریافت می‌دارند با پرداخت دو درصد از مستمری دریافتی‌از خدمات درمانی مذکور در بند های الف و ب ماده ۳ این قانون‌توسط سازمان تامین خدمات درمانی برخوردار خواهند شد ، مابه‌التفاوت‌وجوه پرداختی توسط بیمه‌ شدگان موضوع این ماده تا مبالغی که طبق ضوابط قانون تامین درمان مستخدمین دولت باید پرداخت شود از طرف سازمان تامین خواهد شد.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی