در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام.

من اول فروردین 99 بیکار شدم در بهمن کل حقوق های بیمه بیکاری معوق رو دریافت کردم ولی الان تامین اجتماعی ادامه مقرری رو به علت اینکه مدیرعامل شرکت دیگر هستم قطع کرده.

شرکت بنده 10 سال پیش تاسیس شده و بعد از آن نامه عدم فعالیت زدم و مالیات و کلیه صورت های مالی شرکت صفر می باشد.

در ضمن بیمه بیکاری بنده از شرکت خودم نبوده چون اصلا فعالیت نداشته.امکانش هست بتونم مجدد مقرری بیمه بیکاری رو فعال کنم؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
طبق قانون بیمه بیکاری ، کسی مشمول دریافت بیمه بیکاری می شود که فاقد هر گونه شغل یا منبع درامد باشد . چون صرف مدیر عامل یک شرکت بودن می تواند منبع ایجاد درامد باشد حتی اگر آن شرکت فعالیت نداشته باشد ، لذا سازمان تامین اجتماعی می تواند بیمه بیکاری فرد را قطع نماید .