در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

پدرم در فروردین ۹۶ با ده سال و شش ماه بیمه بیکار شد و بیمه فقط ۱۸ ماه به او بیمه بیکاری داد و گفت هفت ماه درسیستم ثبت نشده درصورتی که درپرینتی که همان موقع گرفتیم بالاده سال بود وپدرم ۵۶ سالش بود . مهر امسال بیمه بیکاری تموم شد ایا میتونیم الان به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم و به حکم اعتراض کنیم . محدودیت زمانی برای شکایت ندارد ؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

محدودیت زمانی خاصی وجود ندارد. گر چه کارشناس مربوطه نیز می تواند حکم برقراری بیمه بیکاری مربوطه را اصلاح و تجدید محاسبه نماید. به هر حال اقامه دعوی در دیوان عدالت اداری نیازمند وجود ادله محکم  و مدارک و مستندات قابل اثبات و استناد می باشد.