در بیمه بیکاری توسط
سلام بنده مدیر عامل و سهامدار شرکتی بودم ولی از ابتدای خردادماه شرکت دیگه فعالیت ندارد ودر لیست بیمه ترک کاراینجانب درج گردیده حالا سوالم این است که آیا میتوانم درخواست بیمه بیکاری بدهم به شعبه تأمین اجتماعی یا خیر؟
ممنونم از شما و همه عزیزان بیدبرگ
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام و تشکر از شما

در بیمه ای  که کارفرما (مدیرعامل ، اعضای هییت مدیره ، صاحبکار و ...) برای خود واریز می نماید این بیمه به صورت اختیاری محسوب می شود و در بیمه اختیاری چیز به نام بیمه بیکاری ، غرامت دستمزد و... چیزهای مرتبط با استخدام و حقوق شامل نمی شود و درنتیجه شما نمی توانید در حال حضار از این مقرری استفاده نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری