در لیست بیمه توسط
با سلام

بنده در یک شرکت بعنوان کارگر مشغول بکار هستم و برایم بیمه رد می شود،

 آیا من میتوانم مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص شوم، و آیا می توانم از این شرکت دوم نیز بیمه برای اینجانب رد شود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه یک شخص میتواند در یک ماه تا بالاترین سقف دستمزدی لیست ارسال کند لذا از نظر بیمه تامین اجتمایی مشکلی نمیتواند برای شما ایجاد نماید