در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
آیا مدیرعامل و ریس هیئت مدیره و اعضای هیئت مدیره باید با تامین اجتماعی قرارداد کارفرمایی ببندند که اسمشون بیاد تولیست بیمه شرکت یا لازم نیست؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام دو راهکار وجود دارد برای ارسال لیست مدیرعامل ودیگر اعضاء میتوانند به بیمه مراجعه ونسبت به انعقاد بیمه مشاغل ازاد اقدام ولیست خودرا ارسال نمایند ویا اینکه با نسبت به محاسبه ۲۷٪اعضای هییت مدیره ودر لیست اصلی لحاظ ولیست ارسال شود لازم بیاداوریست بعضی از اعضای هییت مدیره رابطه استخدامی دارند وسهامدار نمیباشند انها میتوانند لیست ارسالی را با همان ۳۰٪ لحاظ وارسال نمایند