در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)

با سلام
آیا عضو هیت مدیره غیر موظف شرکت که به تازگی از سمت هیت مدیره بعنوان مدیر عامل موظف انتخاب شده است و با شرکت قرارداد و حقوق بگیر شرکت میباشد.

  1. مشمول قانون کار میشود ؟
  2. با توجه به اینکه حقوق بگیر شرکت هستند آیا الزامی به بستن قرارداد کارفرمایی با تامین اجتماعی وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام - مدیران عامل و شخصیت های حقوقی شرکت ها بدلیل عدم ارکان کار( تبعیت حقوقی - تبعیت اقتصادی - انجام کاربصورت شخصی) کارگر محسوب نمیشوند و لذا مشمول قانون کارنخواهندشد.