در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام:ایا اگرشخصی بدلیل بدهی یا مهریه به زندان بیفتد بیمه بیکارش قطع میشود یا نه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس ماده 12 آیین نامه اجرائی قانون بیمه بیکاری؛ کارگرانی که در حین استفاده از مقرری بیمه‌ بیکاری براساس حکم صادر شده از سوی مراجع ذی صلاح بازداشت‌ یا زندانی می‌گردند در صورت صدور رأی مراجع مذکور مبنی بر مجرمیت آنان‌، مشروط بر آن که متأهل نباشند پرداخت مقرری بیمه‌بیکاری متوقف گردیده و پس از گذراندن دوره محکومیت به شرط‌ عدم اشتغال‌، با معرفی واحد کار و امور اجتماعی مجددا برقرار خواهد شد.