در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
با سلام

شما میگید امکان نداره قطع کنن ولی فرودین 97 من چند بار به سایت شما مراجعه کردم دیدم حقوق همه رو دیر دادن نگران نشدم بعد از بیستم رفتم اداره کار منطقه شمیرانات گفتن که اومدیم خونه نبودین تازه شماره تلفن من اشتباه ثبت شده بود تو سیستم و بیمه ام قطع شده و حقوق بیکاریم هم پرداخت نشده با کلی گریه و زاری و خواهش قبول کردن که بازرس مجدد بفرستن الانم من اسیرم تو خونه با استرس منتظر زنگ در یا تلفنم

واقعا راه دیگه ای نداره ؟ همین بیکاری به خودی خود افسردگی میاره حبس شدن تو خونه هم کم بود که اضافه شد

تازه من مدارک بردم که صبح ها کلاس بودم قبول نکردن
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در قانون بیمه بیکاری در هیچ جایی از قوانین اشاره به خونه نشستن نکرده ولی سازمان بخشنامه ای داخلی که خلاف قانون هست صادر کرده وگفته مقررری بگیر باید خونه باشد چونکه بیکار است اما شما از ساعت ۹صبح تا ۳بعدازظهر منتظر بازرس باشید