در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بنده دو سال و هفت ماه در شرکتی واقع در رباط کریم مشغول به کار بودم و در حال حاضر مشمول دریافت بیمه بیکاری می باشم. محل سکونتم هم تهرانه و نمیتونم برای حضور غیاب تا رباط کریم برم. در این صورت چکاری میشه انجام داد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

پرونده بیکاری خود را به نزدیکترین اداره کار نسبت به محل سکونت خود انتقال دهید، همچنین پرونده بیمه بیکاری خود را به شعبه بیمه ای نزدیک محل سکونت خود انتقال داده و مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت نمائید.