در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
من تا تاریخ 1/10 مرخصی زایمان هستم و تا آخر سال با شرکت قرداد دارم و به من نیاز ندارن.

و نامه ای از شرکت گرفتم مبنی بر عدم نیازم ولی هنوز لیست بیمه بهمن رو نفرستادن بنویسن عدم نیاز.

اگر من الان درخواستم رو برا بیمه بیکاری بدهم و استعلام بگیرن ،به مشکل برخورد میکنم.
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
شما قبل از درخواست بیمه بیکاری می بایست 1 سال در آخرین شرکت واریز حق بیمه داشته باشید. اگر مرخصی زایمان داشتید، آن زمان در مدت واریز حق بیمه در نظر گرفته نمیشود.

مثلا: اگر در شرکتی 4 ماه بیمه برای شما رد شده و شما مرخصی زایمان گرفتید، حالا باید 8 ماه دیگر برای شما بیمه رد شود تا بتوانید بیمه بیکاری دریافت کنید.