در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خدمت شما بابت سایت خوبتوت.

سوالم اینه که من بعد مرخصی زایمان رفتم شرکت وکار فرما بعد یک ماه که بیمه ام رو رد کرد عدم نیازم رو داده وطبق دادنامه خانم ر م درتاریخ 97/5/21بعلت عدم نیاز به استناد تبصره ماده 158 قانون کار موجه و غیر ارادی دانسته در اجرایدماده157 همین قانون پیشنهاد سازش مطرح گردید و اقای م ز نماینده شرکت ک ش حاضر شد بابت کلیه مطالبت و مزایایی قانونی مبلغ 2میلیون به خانم ر م پرداخت نماید مورد توافق نامبردگان قرار گرفت و متعهد گردیدندبا دریافت مبلغ اشاره شده ادعایی نسبت به کارفرما نداشته باشد به استناد ماده 71 ائین دادرسب کار توافق حاصله را مورد تایید قرار میدهد.و....

حالا برای بیمه بیکاری تشکیل پرونده داده ام ولی کارمند اداره کار به من گفتن باید پروندت بره کمیسیون تامین اجتماعی رای بخوره بعد اگه تایید شد بیمه بیکاری بهت بدیم در ضمن من در این شرکت 6 سال سابقه داشتم .

چرا کمیسیون تامین اجتماعی باید رای بده ونتیجه چی میشه ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم چنانچه ماهیت شغل از نوع دائم و مستمر باشد و قرارداد کار کارگر قبل از مرخصی استعلاجی یا مرخصی زایمان به اتمام رسیده باشد کارگر موظف است پس از پایان دوره استعلاجی جهت اشتغال به محل کار مراجعه و چنانچه کارفرما از پذیرش امتناع ورزد کارگر ابتدا می بایست درخواست خود را مبنی بر بازگشت به کار و سایر مطالبات به مراجع حل اختلاف قانون کار ارائه نماید و همزمان درخواست بیمه بیکاری را نیز تکمیل و ثبت نمایند.در صورت صدور رای مبتنی بر قطع رابطه کاری،کارگر می بایست پس از اخذ رای نهایی برای تشکیل پرونده و طرح در کمیته دو نفره درخواست بیمه بیکاری خود را که از قبل ثبت نموده پیگیری نمایند.

همچنین چناچه پایان مرخصی زایمان همزمان با پایان قرارداد کار باشد و کارگر پس از مراجعه به محل کار،کارفرما از پذیرش وی امتناع ورزد و عدم نیاز وی را اعلام نماید،کارگر می تواند با احراز شرایط قانونی از مزایای بیمه بیکاری منتفع گردد.