در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
پنج ساله و در محل کارم سابقه بیمه دارم و ۴ سال قراردادم یکساله بوده، امسال قرارداد را ۳ ماهه بسته اند به دلیل اینکه باردار هستم قرارداد را نمی خواهند تمدید کنند،

۱-اگر نامه ی عدم نیاز نزنن پس از اتمام قرارداد می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
۲-مراحل دریافت بیمه بیکاری چگونه است؟
۳- در صورت تمدید قرارداد، و پس از اتمام مرخصی زایمان و اتمام قرارداد بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

با توجه سابقه شما در اخرین کارگاه وعدم تمدید قراردا د کار از ناحیه کارفرما شما می توانید از تاریخ وقوع بیکاری ظرف سی روز به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل مراجعه و با دردست داشتن اخرین قرارداد کار درخواست بیمه بیکاری نماید