در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
احدی از پرسنل شرکت ما سال گذشته دچار سیروز کبدی شد و چندوقتی شرکت نیومد و با توجه به گواهیهای ارائه شده که پزشک ایشان برایشان استراحت تجویز کرده و ایشان را از کارافتاده اعلام کردند، شرکت هم برایشان بیمه صفر رد کردند ولی ترک کار نزدند و حالا بعد از یکسال کمیسیون پزشکی تشخیص داده که ایشان از کارافتاده نیست، و شرکت هم با توجه به وضعیت مالی شرکت و نیز وضعیت جسمانی ایشان که توانایی کار در کارخانه را ندارد از برگشت ایشان به کار خودداری نموده،

حالا بایستی بیمه ایشان را قطع کنیم یا همچنان صفر رد کنیم؟ برای اینکه ایشان مشمول بیمه بیکاری شود چه کاری میتوان برایش انجام داد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

در مرخصی  بدون حقوق به دلیل اینکه رابطه کارگری وکارفرمایی قطع می شود وبیمه هم رد نمی شود امکان استفاده از مقرری بیمه بیکاری وجود ندارد ولی در این مورد بخصوص بهتر است کارگر بلافاصله به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی مراجعه وضمن بازگشت بکار  ومطالبات قانونی بر علیه کارفرما اقامه دعوی نماید