در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب 15 ابان 96 زایمان کردم و قرار دادم که تا 30 ابان 96 بوده به حالت تعلیق در امده است.بعد از 9 ماه مرخصی زایمان در تاریخ 15 مرداد 97 به محل کار مراجعه کرده ام  و مقرر شده که تا اخر مرداد 97 مشغول به کار بوده و با دریافت نامه عدم نیاز برای دریافت مستمری بیکاری اقدام نمایم.

با توجه به اینکه مبنای محاسبه مستمری بیکاری متوسط  دریافتی 90 روز اخر کاریست و 75 روز از 90 روز اخر دریافتی من حقوق مرخصی زایمان بوده که 70% حقوقم می باشد این 75 روز در محاسبه مستمری بیکاری لحاظ می شود ویا حقوق دریافتی قبل از مرخصی زایمان مبنای محاسبه مستمری بیکاری می باشد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
میانگین سه ماه آخر کارکرد شما میباشد لذا 15 روز مرداد و 2/5 هم قبل از استراحت زایمان ملاک محاسبه  حقوق بیکاری شما میباشد. لازم بذکر است مقرری بیمه بیکار 55 درصد میانگین سه ماه آخر برای زنان میباشد و تاهل شما فقط در مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری تاثیر خواهد گذاشت و چنانچه از حداقل دستمزد کمتر باشد تا سقف حداقل دستمزد ترمیم میگردد.