در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

در حال حاضر در شرکتی مشغول به کار هستم که طبق استعلام از سایت سازمان تامین اجتماعی میانگین حقوق اعلام شده به بیمه در سه ماه آخر با احتساب اضافه کار و بن و مسکن 3.700.000 تومان میباشد.

آیا بیمه بیکاری من بر اساس این مبلغ محاسبه میشود.یعنی مبلغ اضافه اعلام شده نیز شامل بیمه بیکاری میشود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده است. به مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاری) افزوده می شود، اما در هر حال میزان مقرری بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده که مبنای تعیین مقرری بیمه بیکاری است از طریق تقسیم جمع کل دریافتی مبنای کسر حق بیمه ظرف ۹۰ روز قبل از شروع بیکاری بر روزهای کار بیمه شده در این مدت محاسبه می شود.

جهت مطالعه بیشتر ؛ رحوع شود به: شرائط و روش محاسبه مقرری بیمه بیکاری