در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

 چنانچه کارفرما با تعدیل نیرو باعث شود که کار ۸ ساعته و شیفتی ما تبدیل به کار ۱۲ ساعته و ثابت گردد در ضمن هنوز هیچ قراردادی امضا نکردم و استعفا هم ننوشتم

آیا چنانچه نتوانم با کارفرما توافق کنم آیا با خروج من از کار باشرایط جدید آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیره چونکه هنوز قراردادمان قبلی هست  و شرایط جدید رو کارفرما بدون موافقت ایجاد کرده با تشکر
توسط (100 امتیاز)
با سلام چنانچه کارفرما بدون توافق تغییر رویه کاری بده و ما رو از حالت نوبت کار و ۸ ساعته خارج و به حالت ۱۲ ساعته و ثابت دربیاره چنانچه هیچ قرارداد یا نامه استفا امضا نکنم و همچنین نسبت به شرایط جدید ترک کار کنم آیا با توجه به تغییرروش کاری (بدون توافق )نسبت به قرارداد باتوجه به ترک کار بیمه بیکاری به من تعلق میگیره یا نه

سلام

1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ باید از طریق اداره کار شکایت کنید تا سوابق و دلیل اخراج شما بررسی شود