در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده بدلیل اتمام پروژه پیمانکاری و دریافت نکردن حق و حقوق مجبور به شکایت در اداره کار شدم که برای من رای هیات تشخیص با دادنامه آمد که یک ماه بیمه هم طلب داشتم از برج‌ اسفند حال بنده پس از این بیمه بیکاری درخواست دادم که در سامانه جامع کار با مقرری بیکاری موافقت کردند

ولی از طرف بیمه هیچ بیمه یا مبلغی واریز نشد مشکل از کجای پروسه هست لطفا راهنمایی کنین ممنون.
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دوست عزیز شما می بایست با مدارک و اسناد و آراء صادره به شعبه ی تامین اجتماعی مربوطه مراجعه نموده که پس از انجام اقدامات و پس اطمینان از اینکه نقصی در پرونده ی شما وجود نداشته باشد و مدارک بارگذاری شده کامل باشد اقدامات لازم را انجام داده و پس از تایید اداره ی کل ظرف یکماه مقرری پرداخت می گردد

با احترام

الهه رامندیان

مشاور حقوقی