در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده بعد از بیست ماه کار تعدیل در آبان ۹۶ شدم
وقتی در آذر ماه برای بیمه بیکاری اقدام کردم متوجه شدم شرکت بیمه مهر رو پرداخت نکرده
بدلیل فاصله در بیمه نشد بیمه بیکاری بگیرم
دادخواست رو طبق ماده ۱۴۸ زدم
هنوز وقت هیات تشخیص نشده
نماینده شرکت که صحبت کردم قبول کرده کوتاهی رو و گفته سر جلسه تایید میکنم
رای هیات تشخیص چقدر طول میکشه؟ و اینه بعدش میتونم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

تاریخ دقیق تعدیل نیروی شما مشخص نیست، اگر تا سی ام آبان مشغول کار بوده اید و یکم آذر عدم نیاز شده اید و وقفه بیمه ای در مهر دارید، شما برای بهره مندی از بیمه بیکاری و رفع مشکل وقفه بیمه ای نهایتا تا سی ام آذر مهلت داشته اید در اداره کار ثبت دادخواست نمایید و در صورت صدور رای به نفع شما و قید عبارت <اخراج خارج از میل و اراده خواهان> در رای هیات می تواند برای بیمه بیکاری شما کارامد باشد.

با سپاس از همراهی شما

مریم زنده دل