در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (210 امتیاز)
با سلام و تحیت.

فردی 19سال در یک شرکت بصورت قرار داد مشغول به کار بود وتسویه حساب نکرده وسنوات پایان کار دریافت نکرده.حالا امسال شرکت تصمیم گرفته هست  به علت جداشدن کارگاه  بطور مجزا.و.وارد  شدن به بورس هلدینگ. که  مجموع سنوات گذشته پایان کار کارگران را  از بدو استخدام  را پرداخت نماید

که طبق قانون آخرین پایه حقوق و مزایای مستمر پرداخت میشود. که شرکت طرح طبقه بندی مشاغل شده چندین سال پیش.مثال پایه حقوق یک نفر 2100تومان هست مزد سنوات آن نفر از بدوا استخدام تا الان مثلا750هزار تومان هست. مجموعه مزد منبا  ثابت فرد 2850تومان میشود .

حال سوال این هست که آیا با تسویه حساب شدن پایان کار سنوات گذشته کارگران مزد سنوات گذشته برای سال جدید لحاظ میشود یا نه   *منظورم اون 750هزار تومان هست* یا اینکه صفر میشود .فقط پایه حقوق می‌ماند .در ضمن هیچ یک از کارگران اخراج یا استعفا نمیشود وسال بعد هم طبق روال معمول مشغول به کار هستند.لطفا طبق  ماده قانونی توضیح بدهید
توسط (100 امتیاز)
با سلام میخواستم بپرسم بنده با ۶ سال تمام سابقه در کارگاه فاقد طرح طبقه بندی در سال ۹۹ باید چه مقدار سنوات بگیرم و محاسبه آن به چه صورت میباشد با سپاس فراوان

سلام

1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
تا پایان سال 1391 در صورت تصفیه حساب سنوات خدمت کارکنان ، از ابتدای سال جدید کارفرما می توانست پایه سنوات را پرداخت ننماید . از ابتدای سال 1392 به استناد تبصره 3 بند 2 بخشنامه افزایش حقوق هر سال ، در صورت تصفیه حساب سنوات ، کارفرما مکلف به پرداخت پایه سنوات می باشد . لذا در خصوص سوال شما ، کارفرما می بایستی مبالغ پایه سنواتی و سابقه کار فرد را حفظ کند و حقوق پایه را بر آن اساس محاسبه نماید .

توضیح 1 : در تمام بخشنامه های افزایش حقوق از سال 1392 به بعد تبصره 3 بند 2 به همین مورد اختصاص یافته است .

توضیح 2 : معنای لغوی کلمه " تسویه " به معنی روشن کردن و مساوی نمودن حساب است و کلمه " تصفیه " به معنی پرداخت و صاف کردن حساب است .