در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده در یک شرکت تولیدی با گروه شغلی 10 طبق طبقه بندی با عنوان شغلی کارشناس فنی استخدام رسمی شده ام .

حال بعداز چند سال گروه بنده 13 بوده و عنوان شغلی در حکم کارگزینی درج گردیده کارشناس فنی 3 . آیا شرح وظایفی برای این عنوان شغلی در قانون وجود دارد؟

آیا کارفرما می تواند با نظر خودش شرح وظایف تعیین کند جهت اذیت کردن و گماردن در کارهای با قطعات سنگین که با توجه به اینکه بنده دیسک کمر و گردن دارم؟   با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

شرح وظایف کارگر باید متناسب با عنوان شغلی و وضعهیت جسمانی و فیزیک بدنی تعیین شود. و در صورت ایجاد خسارت به جسم کارگر ، کارفرما مقصر و پاسخگو میباشد