در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده مدیر عامل و صاحب یک شرکت خدمات کامپیوتری هستم. که حقوقی بابت این کار دریافت نمی کنم.

هیچ پرسنلی ندارم و قاعدتا لیست حق بیمه ای هم رد نمیکنم.
در محاسبه حق بیمه قراردادهای شرکت جهت دریافت مفاصاحساب ، جریمه عدم ارائه لیست و جریمه بیمه بیکاری محاسبه می شود. دلیل را هم عدم ارائه لیست اعلام می کنند.
با توجه به اینکه شرکت نیرویی ندارد و بنده بعنوان مدیر عامل حقوقی از شرکت دریافت نمیکنم چطور به این جرایم اعتراض کنم؟ با استناد به کدام قانون ؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ اگر قردادی منعقد شود کار را بلاخره کسی انجام داده و حتما یک نفر را بعنوان کارگر هر ماهه تا پایان قراداد لیست ارسال میکردید لذا در صورت عدم ارسال لیست جریمه ای باید پرداخت شود