در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام وقتتون بخیر

لیست بیمه ماه گذشته رو ارسال نکردم و از تاریخ رد کردن بیمه گذشته ،برای این ماه رو بعد از مراجعه به اداره بیمه پرداخت کردم ولی برای ماه گذشته رو نمیتونم رد کنم و خطای کارگاه تعطیل است رو میده.

به کارگزاری بیمه هم مراجعه کردم اما میگن چون تا حالا خودت لیست بیمه رو رد میکردی ما نمیتونیم.الان چجوری اون ی ماه رو لیست بیمه رد کنم؟

ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
کارفرما حداکثر تا پایان ماا بعد امکان اریال لیست بیمه را دارد و در صورت گذشت این مهلت امکان ارسال لیست وجود ندارد در این مورد هم امکان ارسال لیست وجود ندارد و کادکنان شما صرفا باید از طریق فرم ادعای سابقه به صورت گروهی به واحد نامنویسی شعبه مراجعه کنند تا سوابق لحاظ و مبلغ ماه مورد نظر با لحاظ جرائم از شما وصول شود.