در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

زمانی که شرکتی در سال 93 ثبت شده باشد و هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد، و در سال 96 افدام به گرفتن کد کارگاه نماید

زمانی که بازرس بیمه به شرکت مراجعه می کند جهت دادن کد کارگاه، شروع به فعالیت را همان سال 96 باید اعلام نمود؟

و آیا برای سال های قبل هم جریمه عدم پرداخت لیست بیمه تعلق می گیرد .( شایان ذکر است در سال های قبل فعالیت و کارمندی وجود نداشته است)

و این که برای رد کردن لیست بیمه و پرداختی حق بیمه به چه مدارکی نیاز می باشد؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به شرکت در سال ۹۳ثبت شده شما میتوانید الام نمایید شرکت از سال تاسیی فاقد فعالییت بوده وطی این سالها طبق مدارک ومستندات پرداخت حقوق نداشتید وشروع فعالییت ستل ۹۶ بوده لذ اثبات آن بعهده شماست یعنی مدارکی که نشون بده دستمزدی پرداخت نکردید ویادر اداره دارایی فاقد پرداخت مالیات بودید ویا تینکه درخواست بازرسی تحقیقی نمایید ولی از تاریخ دریافت کد کارگاه لیست تنظیم وپرداخت نمایید...ایمانی