در لیست بیمه توسط
با سلام و احترام

شرکتی (پیمانکاری اداره برق) که فاقد دفتر و کارگاه باشد(آدرس شرکت در زمان ثبت ،آدرس منزل شخصی داده شده)

۱- درصورتیکه که لیست بیمه در زمان مقرر شده(آخرین روز کاری ماه بعد) ارسال نگرند، آیا با پرداخت جریمه (۲%) قابل جبران میباشد( با توجه به ماهیت پروژه ای بودن شرکت)؟

۲- گاهی پیش می آید بین انعقاد قرارداد های شرکت فاصله زمانی اتفاق می افتد( فاصله زمانی بین اتمام قرارداد اول و اعتقاد قرارداد دوم)با توجه به اینکه شرکت فاقد دفتر میباشد تکلیف بیمه افراد شاغل در شرکت و همچنین اعضایی هیات مدیره در این بازه زمانی که شرکت قرارداد فعال ندارد به چه شکل میباشد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام میتوانید به شعبه مراجعه وتقاضای ارسال لیست تاخیری بنمایید ولی شعبه مخیر است بپذیرد یا خیر ولی چون پیمانکاری هستین اون یک ماه در روز اخر محاسبه واعلام مینماید واینکه در مرحله حسابرسی مبالغ پرداخت شده به افراد در صورت عدم ارسال لیست محاسبخ وبه حیطه وصول درمیاید