در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام پیمانکار یکی از ادارات هستم فروردین و خرداد لیست بیمه ارسال نکردم بدلیل اینکه قبض ماه قبلش رو پرداخت نکرده بودم سیستم اجازه ارسال لیست بعدی رو نمیداد هنوز قراردادم تموم نشده چجوری میتونم لیستهای جامانده رو باجریمه ارسال کنم اینجا میگن راه نداره لطفا راهنمایی کنید

 با تشکر
2 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
پیمانکاران با مساعدت شعب سازمان حداکثر تا لیست حق بیمه یکماه قبل از مهلت قانونی را دریافت می نماید بعبارتی الان که در مرداد ماه 97 هستیم شما نهایتاً میتوانید لیست حق بیمه خرداد را که معوق شده با مساعدت شعبه ارسال نمایید.