در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

 بنده در یک کارخانه تولیدی  که در حکم کارگزینی نوشته شده شغل:  کارشناس و  سمت: رئیس ، مشغول به کار می باشم. و در حال حاضر مدیریت شرکت مرا از سمت خود برداشته است.

سوال بنده این است: کارفرما در چه شغل دیگری می تواند بنده را بگمارد  و تا  چه حدی پایین بیاورد کار بنده را ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

هرگونه تغییر و تنزل در عنوان شغلی بدون مجوز قانونی از سوی کارفرما خلاف قانون کار است.