در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام،

من عضو هیئت مدیره شرکت مسئولیت محدود بودم که تقریبا 2 سال پیش منحل شده است و بنده اصلا از آن تاریخ در ایران نبودم. طبق روزنامه انحلال که 2 سال پیش چاپ شده است مدیر تصویه بنده هستم. حال به تازگی یکی از کارکنان به طمع دریافت حق بیمه و بیمه بیکاری ادعایی مبنی بر مشغول بودن به کار در این شرکت در تمام مدت 2 سال گذشته را داشته است.

با توجه به اینکه بنده در ایران نبودم به تازگی خبر دار شدم که اداره کار بدون اطلاع بنده رای به نفع ایشان صادر نموده است.
سوال بنده این است آیا با توجه به قطعی شدن رای ما موظف هستیم که در مدت 2 سال گذشته برای ایشان حق بیمه واریز کنیم؟

با تشکر فرآوان
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که اثبات کنید که ابلاغ قانونی به شما صورت نپذیرفته است می توانید در دیوان عدالت اداری نسبت به  نقض رای صادره اقدام نمایید