در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

در رای هیئت تشخیص اداره کار ساعت کارکرد روزانه اینجانب از طرف کارفرما 5 ساعت در روز لحاظ گردیده است که این موضوع کاملا خلاف واقع میباشد و کارفرما هیچ مدرکی نسبت به تایید ادعایش ندارد و متاسفانه هیئت تشخیص جانب کارفرما را گرفته و تایید نموده است.

خواهشمند است درخصوص اثبات ساعت کار قانونی اینجانب را راهنمایی نمایید و کارفرما بنا به چه دلایلی ساعت کارکرد ادعایی طرفین  را تایید می نماید و ساعت کاری در چه آیتمهایی از فیش حقوقی تاثیرگذار میباشد.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
مرجع رسیدگی کننده می تواندبه تشخیص خودیابه درخواست هریک ازطرفین دعوا،قرارتحقیق محلی صادرنماید.درصورت اعتراض به رای هیات تشخیص تهیه گزارش تحقیق نمائید