در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام، من رای قطعی از اداره کار گرفتم شخصا باید به کارفرما مراجعه کنم؟یا اینکه کارفرما از طریق ابلاغیه اداره کار مطلع میشه برای پرداخت؟چقد مهلت پرداخت به کارفرما داده می شه؟ چه موقع باید برای گرفتن اجراییه اقدام کرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درمورداجرای موثروسریع آرای قطعی صادره ازطرف مراجع حل اختلاف ،مقنن درماده به لازم الاجرا بودن ونیز اجرای آنهابه وسیله اجرای احکام دادگستری تصریح نموده است وحتی درماده 180قانونکاردرصورتی که کارفرماازاجرای به موقع حکم قطعی خودداری نماید،به منظورتضمین اجرای آرا، صمانت اجرای کیفری پیش بینی نموده است.دررویه اجرایی بعدازرای قطعی انجام مکاتبات اداری برای ارسال آرابه دوایراجرای احکام دادگستری میباشد. لذادرصورت مراجعه به کارفرماباعدم تمکین رای مواجهه گرددید،به دایره اجرای احکام جهت پی گیری مراجعه شود