در سایت و سامانه وزارت کار توسط (110 امتیاز)
با سلام

در سامانه اداره کار کارفرما کپی چکها بارگذاری کرده که تاریخ ان و توضیحات چک دستکاری کرده و چک بابت حقوق تبدیل شده به چک بابت سنوات و یکسری مدارک دیگر در زیر متن اضافه کرده بابت سنوات. می توانم به جرم جعل از کارفرما شکایت کنم.و مجازات جاعل چیست؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام

بله می توانید به جرم جعل از ایشان شکایت کنید جعل یک عنوان مجرمانه ی کیفری است و باید در دادسرا علیه شخصی که مرتکب جعل شده طرح شکایت کنید و اگر پرونده ی شما همچنان در اداره ی کار مفتوح است می توانید پس از طرح دعوی کیفری یک نسخه از اعلام شکایت را در پرونده درج نموده و در جلسه ی هیات نیز سند ارائه شده را که نسبت به آن ادعای جعل شده است دریافت و صورتجلسه شود و دعوی شما در اداره ی کار با طرح ادعای جعلیت فعلا متوقف میشود تا مرجع کیفری رای صادر نماید